Bezorg een gezin met vijf kinderen een onvergetelijke zomervakantie!

Ben jij op zoek naar een leuke manier om je tijd en energie deze zomer zinvol te besteden? Een gezin met vijf kinderen in de basisschool-leeftijd heeft jouw hulp nodig! De moeder staat er overdag vaak alleen voor, terwijl de vader tot ’s avonds laat aan het werk is. Jij kunt het verschil maken door een dagdeel per week beschikbaar te zijn en samen met de kinderen leuke activiteiten te ondernemen.

Laat je fantasie de vrije loop terwijl je met deze enthousiaste bende op pad gaat! Samen kunnen jullie de buurt verkennen, naar het park gaan, picknicken, spelletjes spelen, knutselen, sporten en nog veel meer. Je zult zien hoe blij de kinderen zijn wanneer ze nieuwe ervaringen opdoen en quality time hebben met een toegewijde vrijwilliger zoals jij.

Verrijkende ervaring

Je biedt niet alleen de kinderen een geweldige zomer, maar voor jou is het ook een verrijkende ervaring. Bovendien draag je bij aan het verlichten van de zorglast van een moeder die wel wat extra ondersteuning kan gebruiken.

Ben jij klaar om deze zomer deel uit te maken van een warm en liefdevol gezin? Kijk hier voor meer informatie en om je aan te melden als vrijwilliger. Samen kunnen we dit gezin een geweldige zomer bezorgen en een glimlach op de gezichten van deze kinderen toveren.

We hopen snel van je te horen!

(Foto ter illustratie)